Aeroterma electrica Zilan

Acasa- propriul tău paradis – indiferent de vreme și dimensiunea camerei

Avantajul principal al  incalzirii cu aeroterma electrica  Zilan este distribuția aerului chiar și în colțurile îndepărtate ale camerei Poate fi utilizată (eficienta pentru camerele mici) și pentru ventilație și răcire vara .Aeroterma electrica  asigură imediat căldură și un climat plăcut în cameră,baie sau in orice incapere unde avem nevoie de o incalzire rapida.Mai este numita si tun de caldura datorita puteri cu are imprastie aerul cald. Intrarea într-o baie rece dimineața sau asteptarea lunga de timp pentru încălzirea camerei sunt un lucru din trecut.Aerotermele din noua generatie  sant atât de silențioase încât poți termina de citit romanul tău preferat netulburat. Și atât de frumos încât vrei să îl privești ca pe un obiect decorativ. Există încălzitoare cu ventilator cu un ochi pentru un design nobil, restrâns sau în culori vii, vesele, potrivite pentru spațiul dvs. de locuit. Există, de asemenea, mini-modele care ocupă mai puțin spațiu decât o cutie de pantofi.O putem defini ca un tun  de caldura care trage aer fierbinte printr-un ventilator.

Pentru casă și serviciu: vă recomandăm AEROTERMA CERAMICA TURN, ZİLAN-2076, 2000W
Înainte de a scrie cum un încălzitor electric este ideal pentru mediile de lucru, totuși am folosit adverbul „de obicei” nu întâmplător. Datorita modelului , acest model de aeroterma electrice sant recomandate pentru  casnic. Acesta este exact cazul modelului ZLN-2076, . Puterea de 2000 de wați îl face potrivit pentru încălzirea atât a unei case, cât și a unui mediu de lucru de 25 de metri pătrați.

Pentru încălzirea locurilor de muncă, cum ar fi instalațiile industriale sau șantierele , este necesar să ne bazăm peAeroterme electrice de mare putere, capabile să acopere o suprafață mare. În consecință, sistemele obișnuite de încălzire nu vă pot ajuta, ar fi inutil să cumpărați un convector dacă suprafata este de peste 60 de metri pătrați. Prin urmare, soluția este să vă bazați pe un încălzitor electric.

 

In spatii comerciale,aerotermele electrice sunt ideale pentru zonele de intrare sau trecere în magazin. Ce frumos este să intri din strata inghetata  într-un magazin universal încălzit confortabil. Căldura ne permite imediat să ne relaxăm și să ne simțim ca acasă . Dispozitivele de uz industrial, de exemp[lu in hale ,sau la primirea mărfurilor, au o performanță și mai mare, pot fi utilizate chiar pe șantierele de construcție pentru uscarea mortarului etc.  gPuteti sa o folositi imediat ,ori de cate ori aveti nevoie , nu aveți nevoie de asamblare sau de precauții speciale. O simplă conexiune de alimentare sau un cablu prelungitor sunt suficiente pentru a aduce o cameră doar in cateva minute la temperatura dorită.

Aeroterme electrice de caldura Zilan-Electrocasnice

Încălzirea unui studio sau a unui mini apartament

Se spune că cel mai bun sistem de încălzire este o bună izolare a clădirilor. Deci, dacă acest lucru este posibil, evaluați mai întâi izolația  casei ,apartamentului sau spatiului pe care doriti sa-l incalziti  în pereți, podele și tavan sau grosimea polistirenului..Nu în toate situațiile, cel mai bun sistem de încălzire poate o mini aeroterma electrica . Este esențial să evaluezi diverse aspecte pentru a putea alege cea mai bună soluție într-un mod adecvat.

Produse recomandate: Friteuze, Cuptoare electrice ,Calorifere electrice cu ulei