Aparat sandvisuri Zilan

Aparat sandvisuri Zilan-sandwich maker  .Un electrocasnic pentru bucatarie cu care poți economisi cu adevărat mult timp în pregătirea gustărilor și a mâncărurilor .Este o soluție excelentă chiar și pentru cei care nu sunt un bucătari priceputi .Oferta de pe piața din Romania pentru acest tip de electrocasnice este vastă dar există câteva aspecte precum funcțiile și designul care depășesc simpla comparație a prețurilor: Aceste caracteristici  le măresc valoarea și potențialul și care ar trebui luate în considerare înainte de a decide următoarea achiziție.Produsele Zilan ,datorita specialistilor internationali cu care colaboreaza ,devin din ce in ce mai performante.Un mic exempu este Aparatul multifunctional  ZILAN ZLN-3932  care combina cinci functii intr-un singur dispozitiv.Cu acest electrocasnic multifunctional puteti pregati: sandwich-uri cu placute triunghiular) ,sandwich-uri cu placi dreptunghiulare,putem folosi  Placi grill pentru gratar sau  pentru preparat prajituri sub forma de nuci.Toate placile sant sunt perfect antiaderente și foarte ușor de curățat.Deloc surprinzător, se numără printre cele mai bine vândute produse ale anului.Ușoară și de dimensiuni mici, această jucărie cu plăci detașabile îi place pentru că deschide o lume de posibilități .

 

 

 

Cel mai bun Aparat sandvisuri Zilan

 

Aparat sandvisuri ZILAN 5 in 1 ZLN-3932

 

Sandwich-maker ZILAN 5 in 1 ZLN-3932

Funcții 5 în 1: Aparatul multifunctional  ZILAN ZLN-3932 combina cinci functii intr-un singur electrocasnic! pentru vafe, sandvișuri cu placute triunghiulare si cu placi dreptunghiulare,  preparat prajituri sub forma de nuci. O singură mașină răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră.
Plăci antiaderente – Plăcile antiaderente sunt foarte ușor de curățat. De asemenea, Alimentele vor ramane intregi și vor arăta perfect atunci când le scoateți . Gateste sanatos -nu este nevoie să adăugați ulei în procesul de gătit, ceea ce poate reduce cantitatea de grăsimi . Notă: Nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase după utilizare.
Volum Compact  – Dimensiunea mică a acestui dispozitiv îl face ușor de transportat și depozitat. Il puteți aseza verticat sau orizontal  fără a ocupa mult spațiu.
Indicator luminos – Există două indicatoare luminoase pe capac: verde și roșu. Lumina verde indică faptul că mașina a ajuns la temperatura de gatitLumina roșie aprinsă indică faptul că alimentarea este pornită. Lumina verde indică faptul că mașina se încălzește. . După aproximativ 2 minute se stinge lumina verde, mașina oprește încălzirea ,se termină preîncălzirea și mașina , așa că poți pune alimentele pe placi.
• Putere: 800W
• Alimentare 220-240V ~ 50 / 60Hz

• Sistem  de blocare a placilo

• Picioare de cauciuc antiderapant

• Protectie la supraincalzire

Deloc surprinzător, se numără printre cele mai bine vândute produse ale anului.

 

Vezi si Cupor electric,

Produse  Zilan magazin:

Magazin Online Produse Zilan  Cuptoare cu microunde, Cuptoare electrice, , Grătare electrice, Tigaie pentru pizza, Friteuze.Blendere, Mixere, Mașini de tocat electrice.,Storcătoare, Mașini de ceai, Ceainice. Mașini de cafea,Aspiratoare, Fiare de călcat, Extracte, Pături electrice,Uscătoare de păr, coafori, aparate de ras, mohair, demachiant pentru nas, solzi, Convectoare, radiatoare, încălzitoare cu cuarț, încălzitoare cu infraroșu, încălzitoare electrice cu gaz, încălzitoare cu ventilator, ventilatoare, răcitoare.Cratite , oale sub presiune, tigăi, mașini de cafea, ceainice, ghivece de cafea, tăvi de copt,Sobe de gaz interne, sobe de GPL, regulator de gaz.Termose, seturi de cuțite, storcătoare mecanice, mașini pentru paste, extractoare de suc de roșii, unelte practice de bucătărie.coșuri de gunoi din metal, set de oglinzi de baie, săpunuri, perii de toaletă, uscătoare, covorașe de baie.Mese  de călcat, produse de curățat, uscătoare de haine, scări, baze pentru dulapuri.Chiuvete, baterii, furtunuri de duș.Friteuze cu aer cald,Friteuze cu ulei