Cuptoare electrice Zilan

 

Cuptoarele electrice ZILAN sunt una dintre marcile cele mai apreciate din industria electrocasnicelor. Cu un design modern si tehnologii avansate, cuptoarele electrice Electrolux sunt ideale pentru orice bucatarie.

In ceea ce priveste performanta, cuptoarele electrice Zilan nu dezamagesc. Acestea au un sistem de incalzire cu convectie, care distribuie caldura uniform in toata cuptorul, oferind o gatire rapida si uniforma a alimentelor. De asemenea, acestea au si un sistem de curatare automata, care poate fi activat prin apasarea unui buton, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa cureti manual cuptorul.

Cuptoarele electrice Zilan sunt disponibile in mai multe modele si dimensiuni, astfel incat sa poata fi alese in functie de necesitatile fiecarei bucatarii. De exemplu, un cuptor electric cu plita este ideal pentru gatitul de baza, in timp ce un cuptor electric cu rotisor este perfect pentru gatitul carnesi prepararea altor alimente mai complexe.

In plus, cuptoarele electrice ZILAN sunt dotate cu functii avansate, cum ar fi programarea timer-ului, setarea temperaturii si a timpului de gatire, precum si o gama larga de accesorii, cum ar fi tavi pentru gatit si gril, astfel incat sa poata fi utilizate pentru o gama larga de activitati culinare.

In concluzie, cuptoarele electrice ZILAN sunt una dintre cele mai bune optiuni disponibile pe piata in prezent. Acestea combina designul modern, performanta superioara si functiile avansate, astfel incat sa poata fi utilizate cu usurinta si eficienta in orice bucatarie. Daca esti in cautarea unui cuptor electric de calitate, cuptoarele electrice Electrolux sunt o alegere excelenta.

Un CUPTOR ELECTRIC ZILAN este un electrocasnic utilizat pentru gatit si coacere. Acesta are mai multe functii, cum ar fi ventilatorul, rotisorul si plita, care contribuie la obtinerea unor rezultate perfecte la gatit.
Ventilatorul este un element important al cuptorului, care permite circularea caldurii in interiorul cuptorului. Astfel, alimentele sunt gatite uniform, fara a se arde sau a se coace inegal.
Rotisorul este un accesoriu opțional al cuptorului, care permite gatitul produselor pe tije rotative, obtinand astfel o coacere uniforma.
Plita este o alta functie a cuptorului, care permite gatitul produselor direct pe suprafata cuptorului, prin intermediul unui arzator.
Cuptoarele moderne sunt echipate cu sisteme de control care permit reglarea temperaturii si a timpului de gatit, precum si selectarea modului de gatire (grill, ventilatie, etc.).
In concluzie, cuptorul electric functioneaza prin incalzirea alimentelor prin intermediul ventilatorului, rotisorului si plitei, permitand gatitul si coacerea uniforma si eficienta a alimentelor.

 

 

 

 

 

Pe segmentul de electrocasnice „CUPROARE ELECTRICE  ZILAN ” putem gasi de la modele simple la modelele cu PLITA si MULTIFUNCTIONALE  echipate cu VENTILATOR si ROTISOR.Un CUPTOR ELECTRIC ZILAN  simplu este echipat cu cu două elemente de incalzit  (rezistențe,) una inferioară și una superioară și un grătar,. Aceste elemente pot fi acționate împreună sau separat, pentru a obține o gătit diversificat.

 

CUPTORUL ELECTRIC CU VENTILATOR MULTIFUNCTIONAL

Cuptoarele CU VENTILATOR MULTIFUNCTIONALE  reprezinta cea mai recenta tehnologie a acestui tip de electrocasnic . Pe langa elementele de incalzire superioare si inferioare , Cuptoarele CU VENTILATOR MULTIFUNCTIONALE sunt prevazute si cu ventilator care pune in circulatie rapida aerul incalzit de rezistente .Asa se poate diversifica si mai mult programele de gatit in functie de tipul de mancare de preparat.Circulatia rapida a aerului fierbinte, la fel ca la friteuzele cu aer cald realizeaza o coacere  uniforma si rapida pe toate rafturile.pot fi folosite numai  elemente de incalzire (rezistentele electtrice) care pot fi acționate împreună sau separat, pentru gati maidiversificat obtinandu-se o gatire traditionala, ca la un cuptor electric simplu

 

Compania Zilan oferă clienților săi o gamă largă de aparate de gatit cu un bun raport calitate / preț, a căror performanță este sigur egală cu cuptoarele vândute de alte companii de top precum  Hausberg ,De Longhi,Electrolux și Severin.

 

Cele mai bune modele

Anul acesta puteți găsi multe cuptoare Zilan pe piață In acest moment cele mai bine vândute sunt cuptoarele electrice :

Arian ZLN 5648 – putere 1650W, Termostat reglabil, Temporizator, Capacitate mare 40L, Tavi incluse-timer  90 min,

Helson ZLN-3130 putere 1700W, 45L, timer 90 min, temperatura maxima 300 grade, 2 tavi incluse, Gri

Sultan ZLN 2300   -NEGRU 35 l, 1200 W, timer, termostat reglabil.

Roza ZLN-4328, Mini,9L, 800W, Geam dublu, Temporizator 60 min

Ronas ZLN-2928,  2 Plide (putere plite 1000 Watt+ 600 Watt.)capacitate mare 35 Litri, 3200W, Timer, Gratar, Tava inclusa, Negru + Tocator din sticla

Gusto ZLN-5320, capacitate mare 32 Litri, 13 00W, Timer, Gratar, Tava dreptunghiulara,in doua variante de culoare: Rosu/negru

Robin ZLN-3741, Capacitate 70L, Putere 2000W, Geam dublu, Temporizator 90 min, Temperatura maxima 230 grade

ZLN-2799, capacitate mare 34 Litri, 1300W, Timer, Gratar, Tavi incluse,

 

Cuptoare electrice -Electrocasnice Zilan

Cuptoare cu microunde, Cuptoare electrice, Plite electrice, Grătare electrice, Tigaie pentru pizza, Friteuze.Blendere, Mixere, Mașini de tocat electrice., Pâine prăjitoare, Pâine prăjitoare, Preparate pentru salate,Storcătoare, Mașini de ceai, Ceainice. Mașini de cafea,Aspiratoare, Fiare de călcat, Extracte, Pături electrice,Uscătoare de păr, coafori, aparate de ras, mohair, demachiant pentru nas, solzi, Convectoare, radiatoare, încălzitoare cu cuarț, încălzitoare cu infraroșu, încălzitoare electrice cu gaz, încălzitoare cu ventilator, ventilatoare de camera , răcitoare.Cratite , oale sub presiune, tigăi, mașini de cafea, ceainice, ghivece de cafea, tăvi de copt,Sobe de gaz interne, sobe de GPL, regulator de gaz.Termose, seturi de cuțite, storcătoare mecanice, mașini pentru paste, extractoare de suc de roșii, unelte practice de bucătărie.Scaune de toaletă, perdele de baie, mașini de tocat carne,coșuri de gunoi din metal.roboti de bucatarie,set de oglinzi de baie, săpunuri, perii de toaletă, uscătoare, covorașe de baie.Mese  de călcat, produse de curățat, uscătoare de haine, scări, baze pentru dulapuri.Chiuvete, baterii, furtunuri de duș.