Despre Brand (Firma) Zilan

 

 

 

 

 

 

Zilan Group are origine turca,este una dintre cele mai mari companii producatoare de aparate de uz casnic și de bucătărie din Turcia .Din 1994 sa concentrat pe servicii de calitate astfel a intrat pe lista primilor exportatori din Europa .Produsele Zilan sant prezente pe toate pietele din  UE,avand un succes deosebit . Raportul calitate pret  a servit companiei din 1994 și continuă să fie baza succesului , an de an.

Brandul Zilan acordă o mare importanță siguranței alimentelor. De fapt, produsele sale sunt fabricate cu materiale sigure, care nu sunt dăunătoare sănătății. Producția sa variază de la friteuzele cu aer cald, blenderele,mixere.storcatoare de fructe si legume, cuproare electrice,uscătoarele și multe alte aparate de bucătărie utile, realizate cu cea mai bună îngrijire și din punct de vedere estetic și folosind cele mai inovatoare tehnologii.Are ca  principal obiectiv de afaceri să fie un brand cunoscut în întreaga lume,si colaboreza cu mai mulți designeri internaționali  .

M.Emin Öztürk, este președinte al Consiliului de administrație al Zilan Group

A devenit una dintre companiile respectate prin câștigarea încrederii companiilor cu care cooperează în regiunile asiatice și arabe, în special în Balcani. Zilan Group este, de asemenea, pe lista celor mai importanți  exportatori stabiliți de Adunarea Exportatorilor Turci.

Potrivit  ziarului de stiri  dogubayazitgazetesi.com președintele al Consiliului de administrație al Zilan Group este si un redutabil  filantrop,

.

Noi ne-am propus sa va tinem la curent cu noutatile despre produsele acestei compani cat si despre importatorii cu preturile cele mai mici  de pe piata din Romania si Italia

 

Despre companie:

Domenii de activitate:
Export, angrosist, producător
Produse:
Cuptoare cu microunde, Cuptoare electrice, Plite electrice, Grătare electrice, Tigaie pentru pizza, Friteuze.Blendere, Mixere, Mașini de tocat electrice., Pâine prăjitoare, Pâine prăjitoare, Preparate pentru salate,Storcătoare, Mașini de ceai, Ceainice. Mașini de cafea,Aspiratoare, Fiare de călcat, Extracte, Pături electrice,Uscătoare de păr, coafori, aparate de ras, mohair, demachiant pentru nas, solzi, Convectoare, radiatoare, încălzitoare cu cuarț, încălzitoare cu infraroșu, încălzitoare electrice cu gaz, încălzitoare cu ventilator, ventilatoare, răcitoare.Cratite , oale sub presiune, tigăi, mașini de cafea, ceainice, ghivece de cafea, tăvi de copt,Sobe de gaz interne, sobe de GPL, regulator de gaz.Termose, seturi de cuțite, storcătoare mecanice, mașini pentru paste, extractoare de suc de roșii, unelte practice de bucătărie.Scaune de toaletă, perdele de baie, mașini de tocat carne,coșuri de gunoi din metal, set de oglinzi de baie, săpunuri, perii de toaletă, uscătoare, covorașe de baie.Mese  de călcat, produse de curățat, uscătoare de haine, scări, baze pentru dulapuri.Chiuvete, baterii, furtunuri de duș.

 

 

 

Produse marca Zilan la cel mai bun pret

 

Produse Zilan la cel mai mic pret

 

 

 

Brand Zilan-electrocasnice pentru casa si bucatarie

 

Produse Harlem