Ventilator turn Zilan ZLN-3901 review

ZLN-3901 este ventilatorul ideal pentru cei care au nevoie de un dispozitiv silentios  cu dimensiuni reduse și care poate răci aerul într-o zonă limitată. Este, de fapt, un model turn care măsoară doar 100 inaltime  si amprenta de  14x 14 centimetri .ZLN-3901 ocupă o amprentă minimă 14x 14 centimetri si o greutate de  3,5 kg  poate fi folosit foarte usor in orice mediu, in birou ,sufragerie sau in dormitor.Recomandat pentru incaperi pana la 30 m²..Functii;Telecomanda Afisaj LED,Timer,Termometru,Maner transport

 

❄️ FUNCȚIA TIMER-Temporizator 12 ore.Puteți seta cronometrul înainte de culcare, 12 ore de cronometrare sunt suficiente pentru a asigura un somn confortabil și pentru a vă proteja de frig pe timp de noapte.
❄️4 MODURI & 3VITEZE -Ventilatorul turn este echipat cu 3 viteze ale vântului reglabile cu o singură apăsare a butonului (Scăzut / Mediu / Înalt), cantitatea maximă de aer este de 18 m³/min. 3 moduri de funcționare (Natural ,Normal, , Sleep):

❄️ OSCILATIE   – Datorită structurii de 100 cm înălțime, ventilatorul distribuie aerul pe o suprafață mare. În plus, balansarea la stânga și la dreapta la 70 ° poate oferi o acoperire maximă .Recomandat pentru incaperi pana la 30 m²

❄️EFECT RACORITOR: performanța și calitatea ventilatorului turn. Fabricat din plastic ABS durabil,Debit aer: 1787 m³/hcu motorul său puternic de 45 W, dispozitivul turn ZLN-3901 va apara de caldura anotimpului calduros. Vă permite să vă relaxați în plină vară. Mânerul de transport integrat îl face ușor de transportat.
❄️ DIMENSIUNI: Cablu 1,6m / Inaltime aprox  100 cm / Greutate: 3,6kg (ventilator) Poate fi utilizat oriunde  in casa  dormitor,sufragerie,  sau la birou  ,garaj,camping, jetc.

Ventilator turn ZLN-3901 review-Produse Zilan Magazin online